۳۵ روش افزایش ترافیک سایت با بهترین روشهای سئو سایت
روشهای مختلفی برای افزایش ترافیک و بالابردن سئو وبسایت وجود دارد که میتوانید از آنها بهصورت هدفمند در دورههای زمانی مختلف برای کسبوکار خود استفاده کنید. حدود 98 درصد بازدید وبسایت شما حداقل در یک سال اول از طریق موتورهای جستجو تأمین میشود. افزایش ترافیک و بالابردن سئو باعث میشود که بیشازپیش در گوگل موردتوجه قرار بگیرید. ازاینرو میتوانید روی این مقوله حساب ویژهای برای جذب مشتری بخصوص در فروشگاههای اینترنتی باز کنید.
اگر صاحب یک سایت فروشگاهی، خبری و یا دانلودی هستید و در مورد استراتژیهای افزایش ترافیک و بالابردن سئو در سال 2022 چیزی نمیدانید، با ما در ادامه همراه باشید.
افزایش ترافیک سایت در سال ۲۰۲۲

درصورتیکه مایل به بهبود وضعیت سئوی وبسایت خود هستید، میتوانید از تکنیکهای زیر استفاده کرده و همینطور علاوه بر محتوا، روی شبکههای اجتماعی، پادکست و… نیز کار کنید. در ادامه و بررسی این 35 روش افزایش ترافیک و بالابردن سئو و بازدید سایت با ما همراه شوید.
افزایش رایگان ترافیک وبسایت
اولین اصل محتوا است، مرحله اول برای تولید محتوا این است که دقیقاً متوجه ژانر سایت خود باشید. در واقع محتوای شما باید منحصربهفرد، بهینه و همینطور بر اساس قوانین سئو تولید شده باشد. از تصاویر، ویدئوها، صوت و… نیز در محتوای خود استفاده کنید.
افزایش ترافیک وبسایت با تولید محتوای موضوعات تخصصی
حتماً در دستهبندی وبلاگ خود، به سراغ موضوعات تخصصی بروید. در واقع کسی قرار نیست وارد سایت شما شده و لینکهایتان را مرور کند. بلکه هدف اصلی این است که از گوگل ورودی دریافت کنید. این کار از طریق مطالب و تیترهای وبلاگ انجام میشود. برای مثال: شما خودتان وقتی به یک مشکل برخورد میکنید به دنبال حل آن مشکل در گوگل سرچ میکنید. اگر وبسایتی محتوایی درخور مشکل شما داشته باشد روی آن توقف میکنید و باعث بالا رفتن سئو آن سایت میشوید.
آیا اینستاگرام و دیگر شبکههای اجتماعی به افزایش ترافیک سایت ما کمک میکنند؟
بله، ورودی گرفتن از هرجایی به بالا رفتن ترافیک سایت شما کمک میکند و از همه مهمتر شما با لینک دادن به یکی از صفحات سایت خود از هرجایی مهرتاییدی بر خوب بودن سایت و دامنهای که دارید میزنید. فقط مراقب باشید که به انبوهی از بک لینکها باعث دور زدن قوانین سئو از طرف گوگل نشوید.
شما میتوانید مطالب خود را روی توییتر، فیسبوک و … به اشتراک بگذارید. در واقع میتوان گفت که یک بکلینک صددرصد ارگانیک خواهید داشت. علاوهبرآن، اگر کاربران شما هم این کار را انجام دهند برای سئوی شما فوقالعاده خواهد بود.
وبسایت خود را با استفاده از یک چک لیست سئو تحلیل کنید
بهصورت دورهای با استفاده از ابزارهایی که در دسترس قرار دارد مانند چک لیست سئو ، وبسایت خود را برای سئو تجزیهوتحلیل کنید. شما درکنار چک لیست سئو باید از ابزارهای گوگل نیز مانند Google Webmaster tools استفاده کنید.
آمار ترافیک و ورودی سایت خود را برای بهبود سئو همیشه بررسی کنید
بررسی آمار و تولید نمودارهای خطی یکی از مهمترین بخشهای دیجیتال مارکتینگ محسوب میشود.در این مورد نیز شما میتوانید آمارهایی که شرکتهای تبلیغاتی مانند یکتانت، گوگل و… میدهند را دانلود کنید و در فایلهایی ذخیره داشته باشید تا بتوانید برنامهای کاملا دقیق متصور شوید.
سئو و تبلیغات اینفلوئنسری
بخشی از تکنیکهای افزایش ترافیک و بالابردن سئو، مرتبط با تبلیغات میدانی است. یعنی نیاز خواهد بود از جامعه در معرض توجه بخواهید تا شما را تبلیغ کند. این شاید ربطی به سئوی فنی سایت شما نداشته باشد، اما موجب میشود که از طریق اینفلوئنسرها، بازدید ارگانیک دریافت کنید و افزایش ترافیک سایت خود را داشته باشید.
ایمیل مارکتینگ در افزایش ورودی و ترافیک سایت شما تاثیرگذار است
ایمیل مارکتینگ در واقع ارسال ایمیل انبوه بهصورت هدفمند به کاربرانی است که در سایت شما عضو شدند. اگر محصولی را با تخفیف به فروش میرسانید، به آنها از طریق ایمیل اطلاع دهید، مراقب باشید که محتوای شما اسپم نشود و برای اینکار باید با پشتیبان سرویس ایمیل مارکتینگتان صحبت کنید. در غیراین صورت قطعاً روی بازدید سایت شما و کاری که انجام میدهید تأثیر منفی میگذارد.
از کلمات کلیدی بلند یا long tail استفاده کنید
کلمات کلیدی بلند: عبارات طولانیتری هستند که کاربران آنها را در گوگل جستجو میکنند. ازآنجاییکه بیشتر سایتها و رقبا روی تیترهای کوچکتر کار میکنند، شما میتوانید از این فرصت استفاده کرده و به سراغ لانگ تیلها یا تیترهای بلند پر جستوجو بروید. این سبب میشود که افزایش ترافیک ارگانیک داشته باشید. درباره کلمات کلیدی بلند باید درجریان باشید که بهترین کلمات همین کلمات بلند هستند زیرا امروزه کابر سرچش را کامل و دقیق انجام میدهد تا به نزدیکترین نتیجه برسد.
درسایت خود انجمن بسازید و درآن شراکت ایجاد کنید
حضور در فرومها، آوردن نام سایت و نوع محتوای آن و لینک دادن به برخی محتواها و کلمات کلیدی، راه و روشی عالی برای بهینهسازی و سئوی بهتر سایت شما است. همین حالا عضو انجمنهای بزرگ شوید.
سئو درون صفحه خود را تقویت کنید

این سئو شامل: بهینهسازی لینکها، قالب، تصاویر و ساختار و سرعت سایت میشود و باید بادقت هرچهتمامتر انجام شود.
بکلینکهای کم ولی با کیفیت تهیه کنید.
هر لینکی که از وبسایتهای دیگر یا هرپلتفرم دیگری برای یکی از کلمات هدفمند یا برگه و نوشته وحتی دامنه خود بگیرید یا به شما داده شود را بکلینک میگوییم. این بک لینکها در صورتی که در سال نهایتا ۴ عدد ولی با کیفیت به سایت شما داده شود مشکلی به وجود نمیآورد اما اگر در یک ماه تعداد زیادی بکلینک برای سایت خود تهیه کردید منتظر اسپم شناخته شدن از سمت گوگل باشید که با افت رتبه سایت و یاحتی در مواقعی پنالتی شدن دامنه و سایت همراه است. حتما درمورد سئو کلاه سیاه و سئو کلاه سفید و خاکستری اطلاعات کسب کنید.
بازاریابی ویدئویی یا ویدئو مارکتینگ برای جذب ترافیک بیشتر
از ویدئوها در آپارات، یوتیوب و دیگر رسانهها برای جذب مخاطب استفاده کرده و در عنوان و متای ویدئو، در مورد سایت خود توضیح دهید. از سال ۲۰۲۰ تقریبا تمام پلتفرمهای بازار مانند یوتیوب، اینستاگرام و حتی گوگل توجه ویژهای به ویدئو دارند و استفاده از ویدئو در محتوا خود بهتنهایی میتواند باعث بالا رفتن Time on page شود و سئو شما بالا رود و سئو سایت شما بهتر شود.
تغییر کاربری محتوا و تغییر مخاطب
اگر فکر میکنید که نوع و فرم محتوای حال حاضر شما جوابگوی نیاز کاربران نیست و از کلمات کلیدی ورودی نمیگیرید، استراتژی خود را تغییر دهید و به سراغ تیترها و نوع محتواهای متفاوت بروید. برای اینکار بهترین کار استفاده از پیشنهادات گوگل است.
لینک دهی داخلی یا لینک سازی عنکبوتی
اگر شما ساختار سئو را بدانید و بدانید چطور خزندههای گوگل سایت شما را بررسی می کنند متوجه اهمیت و اصل بودن این ماجرا میشوید. شما از لینک سازی داخلی باید برای تمام محتواهای سایت خود استفاده کنید. برای افزایش ترافیک بهترین روش نگاه داشتن کاربر در سایتتان است. برای اینکار کافی است که از هرمحتوا یا بخشهای مختلف سایت خود به محتواهای مربوط یا دیگر بخشهای مربوط لینک دهی کنید.
ابزارها و پلاگینهای سئو را به کار ببرید
ابزارها و پلاگینهای زیادی وجود دارند که سبب میشوند سئوی سایتتان را آسانتر انجام دهید. بخصوص اگر از پلاگینهای ترند مانند yoast و همینطور Rank math استفاده کنید. ما روی سایت خودمان و کسبوکارهایی که بهایشان خدمات میدهیم از رنک مث استفاده میکنیم.
سرعت را بالا ببرید و بارگذاری اولیه سایت را بهینه سازی کنید.
این که سایت شما پس از باز شدن توسط URL ، سریع لود شود را اجرای اولیه یا همان سرعت لود اولیه میگویند، لازم است که بهینهسازی شود. حدود 80 درصد از کاربران اگر سرعت سایت شما در اولین اجرا مطلوب نباشد، آن را ترک میکنند. بهترین زمان و سرعت باز شدن سایت ۱ الی نهایتا ۴/۵ ثانیه است.
بهینهسازی جستجوی صوتی
باید برای جستجوی صوتی گوگل هم خودتان را آماده کنید. در گوگل وبمستر تولز ابزارهای مخصوص برای افزایش ترافیک در جستجوی صوتی وجود دارد. البته برای کاربران پارسی زبان این کار معمولاً سخت است و البته با تیترهای لاتین میتوان تا حدی اقدام به جذب مخاطب کرد.
سئوی محلی برای کسبوکارتان انجام دهید.
سئوی محلی مربوط به کسبوکارها است، روی گوگلمپ نقشه فروشگاه خود را مشخص کرده، آدرس وبسایت را به آن اضافه کنید و به سراغ بخش شمارهتلفن بروید. لازم است که تمامی اطلاعات سایت شما در دسترس قرار بگیرد.
کدهای QR را برای ورودی سایت استفاده کنید.
اگر صاحب یک فروشگاه هستید، کد QR وبسایت خود را همیشه در دسترس قرار دهید. این باعث میشود که مشتریان خیلی زود به سایت و مطالب و یا محصولات شما دسترسی پیدا کنند.
سرعت سایت در جذب مخاطب به شدت تاثیر دارد
میتوانید از سایتهای مختلف مانند GTMetrix تست سرعت بگیرید. اگر سرعت سایت شما پایین است، از روشها و آموزشهایی که در این زمینه وجود دارد استفاده کرده و مشکل را حل کنید. بالا بردن سرعت سایت را یادبگیرید.
پیوند داخلی و افزایش ترافیک سایت!
بهرهگیری از پیوندهای داخلی در ابتدای مقالات، با کلمه کلیدی نام سایت و تایتلها و همینطور ساخت محتوای مرتبط، میتواند سبب شود که ترافیک وبسایت شما بهمراتب بیشتر شده و سئوی شما رشد کند. این تقریبا همان لینک سازی داخلی است که بالاتر به آن اشاره کردیم.
سئو فنی یا Off page seo
سئوی فنی شامل بررسی دورهای قالب، مطالب، محتواها، ویدئو ها و همینطور بخشهای فنی سایت میشود. لازم است که سرعت سایت شما همیشه بهینه باشد. برای این که وسط کار به مشکل نخورید از هاستینگ مناسب استفاده کنید. پیشنهاد من برای هاست پرسرعت، مشهد هاست است.
پوشش رسانهای و روابطعمومی
از استوریها، پستها و همینطور ویدئوها در یوتیوب برای معرفی سایت، فعالیت، خدمات و محتوای کسبوکار خود استفاده کرده و با این تکنیک، افزایش ترافیک سایت خود را حتمی کنید.
دکمههای اشتراکگذاری اجتماعی
یکی از روشهایی که میتوانید با آن مخاطب جذب سایت خود کنید و افزایش ترافیک داشته باشید، استفاده از قالب وردپرسی یا افزونهای که قابلیت منتشر کردن لینک نوشته داشته باشد است.
به صورت دستی در سرچ کنسول گوگل ایندکس کنید

اگر مطالب شما هنوز توسط گوگل شناسایی نشده است، از حالت ایندکس دستی روی سرچ کنسول و گوگل وبمستر تولز استفاده کنید. برای اینکار وارد سرچ کنسول خود شوید و لینک مدنظرتان را در بخش Inspect any Url وارد کنید تا به رباتهای گوگل خبردهید که برگه یا نوشته جدید شما منتشر شده است.
بهینهسازی CTR برای افزایش ترافیک وبسایت
نرخ کلیک و مانایی کاربر در سایت بسیار مهم است. هرچه یک کاربر در وبسایت شما بیشتر وقت صرف کند به نفعتان خواهد بود و گوگل هم متوجه این مسئله است. از قالبهای بهینه، محتوای یکتا و همینطور المانهای ویدئویی و صوتی برای این کار استفاده کنید.
پستهای آکادمی و پایگاه دانش یا مقالات آموزشی
یک بخش آکادمی و آموزش در سایت خود ایجاد کنید. محتواهایی را بهصورت ویدئویی و تصویری در اختیار مخاطب خود قرار دهید که ارزش دارد و مشکلات مخاطب را به صورت آموزشی حل کنید تا کاربران به شما وفادار شوند و این خود باعث افزایش ترافیک و ورودی سایت شما میشود.
روی سایتهای سوشیال پست منتشر کنید
برخی سایتها اگرچه بهاندازه فیسبوک و اینستاگرام معروف نیستند، اما در دستهبندی سوشیال مدیا قرار میگیرند. مانند سایت ویرگول، میتوانید از آنها برای انتشار پستهای خود به جهت افزایش ترافیک سایت بهره بگیرید.
پادکست بسازید
ساخت پادکستهای مفید، کوتاه و جامع میتواند باعث شود که سایت شما در بهترین حالت، به سریعترین شکل به مخاطب معرفی شود. از سرویسهای اشتراکگذاری پادکست هم استفاده نمایید و از این طریق موجب افزایش ترافیک و بالابردن بازدید سایت خود شوید. خیلی از مخاطبان ممکن است پشت فرمان به صدای شما گوش کنند.
سایت رقیب را آنالیز کنید
روش محبوب افزایش ترافیک و بازدید سایت، استفاده از المانهایی است که سایتهای رقیب استفاده میکنند. من قبلا با یک استارتآپ انگلیسی بنام calidy کار میکردم که مدیرش حرف جالبی میزد. میگفت ما باید مثل رقیبهایمان شویم تا بتوانیم بعدا ازآنها بهتر شویم. از کپی بودن تا رسیدن به اهداف اولیه و پایه نترسید.
محتوا را بازنویسی کنید!
بازنویسیکردن محتوا یکی از تکنیکهای بهینهسازی و همینطور ایندکس آن است. میتوانید هر دو هفته یکبار یا هر یک ماه یکبار، برای مطالبی که رتبه خوبی در گوگل ندارند، اصلاحیه و یا آپدیت و بازنویسی در نظر بگیرید. ما برای مشتریانمان پشتیبانی ماهانه و سالانه داریم که به مطابق با سرچ کنسولشان تیترها و محتواهای منتشر شده را در جهت افزایش ترافیک سایت آپدیت میکنیم.
تنظیمات افزونههای سئو وردپرسی را صحیح انجام دهید.
تفاوتی ندارد که از کدام افزونه برای سئوی سایت استفاده میکنید، در نهایت لازم است که همه چیز آن مانند تایتل صفحات، ربات و نقشه سایت و… مدیریت شود. یواست یا رنک مث نیز این قابلیت را کاملاً در اختیار شما قرار میدهند.
از لیست محتوایی استفاده کنید

لیست محتوایی شبیه به یک راهنما، در ابتدای مقالات شما درج میشود. برایناساس کاربر میتواند تیتر مدنظر خود را بدون زیر و روکردن کل محتوا در همان ابتدا ببیند. برای اینکار میتوانید از افزونه Table of contents برای سایتهای وردپرسی استفاده کنید.
افزایش ترافیک سایت با ویدئو
ویدئوها باعث میشوند که کاربران زودتر به اطلاعاتی که مایل هستند در وبسایت شما دست پیدا کنند و این خود باعث بالا رفتن زمان ماندگاری مخاطب روی سایت شما میشود و درنهایت باعث افزایش ترافیک وبسایت شما میشود.
از برچسبها درست استفاده کنید
برچسبها یا همان تگها باید به شکل هشتگ مورداستفاده قرار بگیرند. مثلاً اگر ده مطلب مرتبط با «وردپرس» در سایت خود دارید. به همه آنها تگ وردپرس بدهید یا از تگ CMS استفاده کنید. در این صورت هم مخاطب و هم موتورهای جستجو بهتر میتوانند دادههای شما را مورد کاوش قرار دهند.
ما خودمان اینکار را انجام نمیدهیم زیرا در کنار پوئنهای مثبتی که برای سایت دارند درصورت عدم صحیح مدیریت هشتگها میتوانند دردسر ساز شوند. پیشنهاد میکنم در این مورد دستهبندی سایت خود را بهینه کنید.
جمعبندی:
در این مقاله آموزشی سعی برآن بود که شما را با تمامی مواردی که میتوانند باعث افزایش ترافیک و ورودی سایت شما میشوند آشنا کنیم. به صورت کلی در وهله اول محتوا،محتوا،محتوا ! هیچ چیز مهمتر از محتوا خوب و کاربردی در افزایش ترافیک به سایت شما کمک نمیکند. پیشنهاد دیگر من سرعت بالای سایت و استفاده از طراحی مطلوب و ویدئو در محتوا است.
ما در کوچشو به شما کمک میکنم تا با تکنیکهای بازاریابی و مدیریتی، کسبوکار خود را پله پله رشد دهید.
موفق و پیروز باشید 🙂